donderdag 18 oktober 2012

't Achtste hoopt op eerherstel tegen Neerkandia 5


't Achtste begon voortvarend aan het seizoen door drie overwinningen te boeken, maar de laatste tijd loopt het iets stroever. Tegen Helmondia 5 werd de eerste verdiende nederlaag van het jaar geboekt en met Bruheze 6, de huidige kampioen, werden de punten gedeeld. Afgelopen week slaagden de Mierlonaren er weer eens in om een wedstrijd te winnen tegen Olympia Boys 3, maar dat gebeurde niet met goed voetbal. Komende zondag staat het uitduel met Neerkandia 5 op het programma. Op het eerste gezicht een tegenstander die te pakken is, mits de matige prestatie van afgelopen zondag wordt weggespoeld.

De tegenstander

Neerkandia 5 uit Neerkant is voor 't Achtste een nieuwe ploeg. De groenhemden boekten tot dusver twee overwinningen, wat uiteindelijk resulteerde in de huidige negende plaats op de ranglijst. Echt opvallende uitslagen zette de ploeg tot dusver niet neer. Laagvlieger Racing Boys 4 werd thuis met 6-1 opzij gezet en in Someren won onze komende tegenstander met 4-6 van het tiende elftal. Na die dubbele overwinning werd Neerkandia 5 weer met beide benen op de grond gekwakt, want de wedstrijden tegen Helmondia 5 (1-7) en Bruheze 6 (3-9) kunnen onmogelijk als succesvol worden beschouwd.



't Achtste

Mifano 8 kon in de wedstrijd tegen Olympia Boys 3 niet over alle spelers beschikken en dat is deze keer weer het geval. Toch zal André van Gogh gebruik kunnen maken van 15 spelers, waardoor er weer flink gewisseld kan worden. Eelco Vliek, die de uitwedstrijden dit seizoen laat schieten, zal niet afreizen naar Neerkant en verder ontbreken de lang geblesseerden Rob de Vries en Frank Taal. Thijs van Weert, die de vorige twee duels noodgedwongen vanaf de kant moest bekijken, is nog steeds niet wedstrijdfit. De ervaren middenvelder stelt zijn rentree nog even uit. Tegenover vorige week zal Mifano 8 wel weer kunnen beschikken over Piet Peters en Paul van Gogh.



Selectie Mifano 8 voor de wedstrijd tegen Neerkandia 5 (aftrap 11.00 uur in Neerkant, 10.00 uur verzamelen in Mierlo)

Maas, Borst, Van Dun, D. Bastiaans. Jegerings, Hemmes, Van de Sande, Billekens, C. Bastiaans, Joosen, Van Gogh, Peters, Scheefhals, Verbunt en Rombout

Geen opmerkingen: