donderdag 29 november 2012

't Achtste gaat voor zes uit twee tegen concurrent Deurne 6


Na een week van bezinning is het voor de strijders van 't Achtste weer eens tijd om de wei te betreden. De pauze van twee weken werd door een deel van de selectie van Mifano 8 gebruikt om de onderlinge band weer eens te versterken. Dat voornemen werd goed nageleefd, aangezien de biertjes er goed invlogen in Eindhoven vorige week. Met het nieuwe vertrouwen gaat 't Achtste beginnen aan de terugronde. Alle tegenstanders zijn we nu een keer tegengekomen, waardoor we nu precies weten waar de zwakke plekken van de opponenten zitten. Een garantie voor succes? Jazeker ja!



Deurne 6 is de eerste ploeg die we in het seizoen 2012-2013 voor de tweede keer gaan treffen. Maanden geleden reisde deze formatie af naar Mierlo voor de openingswedstrijd van het jaar en enkele uren na aankomst in het Mierlose dropen de blauwwitten weer af met een 4-1 nederlaag in de tas. 't Achtste produceerde één van de betere wedstrijden van het seizoen en doelpunten van Verbunt(2), Billekens en Van Weert waren ruim voldoende om de punten in Mierlo te houden. Hoe verging het de ploeg uit Deurne verder? Momenteel bivakkeert onze komende tegenstander op een zevende plaats en is in de stand zien dat ze twee punten minder hebben dan ons. Bij een overwinning van de thuisploeg komende zondag, wippen ze dus over ons heen. Deurne 6 hobbelt eigenlijk relatief anoniem mee in onze competitie, maar toch boekten ze enkele opvallende resultaten. Zo werd Brandevoort in Helmond met 0-3 verslagen en werden de punten met Mierlo-Hout gedeeld. Tegenstanders waar wij ruim van verloren. Dit elftal mag dus niet onderschat worden.



En hoe staan de mannen van Mifano 8 er dan voor? Het kwik daalt inmiddels af naar waarden die flirten met het vriespunt, waardoor de pijntjes in de selectie toenemen. Toch zullen er zondag veertien namen op het wedstrijdformulier verschijnen, waardoor er weer voldoende wisselmogelijkheden zijn. André van Gogh zal zijn elftal moeten vormen zonder de lang geblesseerden Frank Taal en Rob de Vries en ook door de naam van Wiebe Rombout (werk) kan een streep. Eelco Vliek en Piet Peters completeren de lijst van afwezigen. Spelers als Dirk Bastiaans, Niels van de Sande en Bastiaan Hemmes kregen de laatste weken te maken met fysieke tegenslag, maar van hen wordt verwacht dat zondag het goddelijke rode shirt over hun torso trekken.



Selectie van 't Achtste voor de wedstrijd tegen Deurne 6 (aftrap 11.00 uur, verzamelen om 10.10 uur):

Maas, Borst, Van Dun, D. Bastiaans, Jegerings, Hemmes, Van de Sande, Van Gogh, Joosen, Van Weert, Billekens, C.Bastiaans, Scheefhals en Verbunt

1 opmerking:

Marc zei

Jazeeeker jaaaa!