vrijdag 9 november 2012

Mifano 8 hoopt aanval Mierlo-Hout 6 te pareren


Na twee nederlagen van Mifano 8 (SV Brandevoort en SJVV) lijkt het weer eens tijd voor een overwinning. Dat dit resultaat niet makkelijk behaald gaat worden bewijst de ranglijst. 't Achtste gaat het namelijk opnemen tegen één van de oudste rivalen en dat is nu ook net de ploeg die één plaats onder de strijders van Mifano 8 staat in de competitie. We hebben het over Mierlo-Hout 6, dat op de loer ligt om ons te passeren in de stand.

De Tegenstander

In het verleden hebben we al vaker tegen Mierlo-Hout gespeeld. We speelden ooit tegen Mierlo-Hout 9, een team dat met dubbele cijfers aan de schandpaal werd genageld. Tegen Mierlo-Hout 7 hebben we het in het verleden lastiger gehad. Deze formatie werd zelfs een keer kampioen tegen ons. Nu gaan we het opnemen tegen Mierlo-Hout 6, een opponent de volgens de voorbeschouwing van Van de Sande beschikt over de nodige ervaring. De ploeg begon niet al te best aan de competitie, maar heeft zich inmiddels gemeld in de strijd om de top 5. We kunnen er in ieder geval van uit gaan dat de blauwhemden met vertrouwen aan de aftrap zullen verschijnen, want Racing Boys 4 (12-1) en Someren 10 (9-1) werden recent met dikke nederlagen naar huis gestuurd.



't Achtste

De laatste weken zit de ziekenboeg voller dan we vooraf gehoopt hadden en dat is deze week weer het geval. Centrale verdediger Dirk Bastiaans heeft nog steeds te kampen met enkelproblemen, waardoor hij deze wedstrijd moet laten schieten. Achter de namen van Niels van de Sande en Bastiaan Hemmes staan nog vraagtekens. Beide spelers waren de laatste weken niet fit en zij zullen op de wedstrijddag beslissen of ze Veldje 5 gaan betreden. Piet Peters liet dit seizoen zijn beste vorm nog niet zien en besloot daarom om zijn biezen te pakken en naar Spanje af te reizen. Bij thuiskomst worden er grote daden verwacht van deze bonkige aanvaller. Met de lang geblesseerden Rob de Vries en Frank Taal komt het aantal mogelijke afwezigen dus op zes, wat zeker niet ideaal is. Tegenover de lange blessurelijst staat de terugkeer van Jurrie Verbunt. De aanvaller miste de laatste twee wedstrijden vanwege een schorsing, maar zal zondag zijn rentree kunnen maken. Ondanks het hoge aantal blessures heeft André van Gogh de keuze uit minimaal 13 man.



Selectie Mifano 8 voor het duel met Mierlo-Hout 6 (aftrap 10.30 uur in Mierlo, 10.00 uur verzamelen):

Maas, Borst, Van Dun, Vliek, Jegerings, (Hemmes), (Van de Sande), Billekens, Van Gogh, Joosen, Van Weert, C. Bastiaans, Verbunt, Scheefhals en Rombout

Geen opmerkingen: