zondag 12 augustus 2012

Mifano 8 boekt ondanks missen kansenregen eerste overwinning


In de bakoven van Someren heeft 't Achtste vandaag de eerste oefenwedstrijd in de aanloop naar het seizoen 2012-2013 gespeeld. Het twaalfde elftal van SV Someren sprong effectief om met de geboden kansen en na 45 minuten voetbal stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord. Mifano 8 rechtte de rug, maar kon aanvankelijk het net niet vinden. Peters scoorde de aansluitingstreffer en twee doelpunten van Scheefhals resulteerden in de comeback. De scheidsrechter vond het na een minuut of 85 wel genoeg en liet het eindsignaal over het dorre veld galmen. 't Achtste noteerde zodoende een krappe zege: 2-3



De eerste twintig minuten van de eerste helft stonden niet bol van de kansen. Beide ploegen hadden moeite om de bal lang in de ploeg te houden en kansen werd er nauwelijks gecreƫerd. De eerste echte mogelijkheid van de thuisploeg bracht meteen de 1-0 op het scorebord. Een voorzet van rechts werd door de aanvaller van Someren 12 langs Maas getikt. 't Achtste slaagde er niet in om terug te slaan, sterker nog, de blauw-witten verdubbelden de voorsprong. Een diepe bal viel achter de verdediging en de aanvaller van Someren liet het netje bollen met een goede volley.

De tweede helft leek in eerste instantie op een aflevering van De Leukste Thuis. Peters kreeg de lachers op zijn hand nadat hij het lege doel miste met een schot van een meter of zes. Mifano 8 bleef drukken maar Peters en Scheefhals misten dotten van kansen. Toch kwam 't Achtste later terug in de wedstrijd. Peters maakte zijn fout goed en schoot de 2-1 binnen en Scheefhals deed daarna een duit in het zakje door de 2-2 in de bovenhoek te knallen. Het dienblad bier dat onze aanvaller in het vooruitzicht was gesteld door de keeper van Someren 12 liet hem tot grote hoogte stijgen. Vliek gaf voor vanaf de rechterkant en Scheefhals promoveerde die bal tot een doelpunt. Fysiek gezien leek de thuisploeg er doorheen te zitten en echt gevaarlijk werden ze niet meer na de derde Mifano-goal. Bij de grootste kans van Someren had 't Achtste het geluk aan haar zijde. Een bekeken schot rolde Maas voorbij, maar via de paal belandde het leer alsnog in de handschoenen van onze doelverdediger.



En dan de conclusie. De 2-3 overwinning geeft vertrouwen voor het nieuwe seizoen, maar duidelijk werd dat er nog veel moet gebeuren voordat Mifano 8 op de toppen van haar kunnen kan spelen. Met de kansen werd vandaag slordig omgesprongen en met een beetje meer precisie was er vandaag een keer of zes gescoord. 't Achtste heeft nu twee weken om bij te komen. Het Lagere Elftallen Toernooi op De Ark is de volgende test. De strijders van 't Achtste gaan het dan opnemen tegen de jonge honden van het negende en het tiende. Wie weet zit er na de groepswedstrijden nog meer in het vat. Mifano 8 slaagde er immers in het verleden al een keer in om het toernooi te winnen.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Nette beschouwing!!

Thijs zei

Mooi verhaal Bart. De boetes zijn ook genoteerd?

Bart zei

Uiteraard!

Bram zei

Haha, nais, beetje jammer van de foto ;)

Anoniem zei

… Unbelievable , but I just found software which can do all hard work promoting your mifano8.blogspot.com website on complete autopilot - building backlinks and getting your website on top of Google and other search engines 1st pages, so your site finally can get laser targeted qualified traffic, and so you can get lot more visitors for your website.

YEP, that’s right, there’s this little known website which shows you how to get to the top 10 of Google and other search engines guaranteed.

I used it and in just 7 days… got floods of traffic to my site...

…Well check out the incredible results for yourself -
http://magic-traffic-software.com

I’m not trying to be rude here, but I believe when you find something that finally works you should share it…

…so that’s what I’m doing today, sharing it with you:

http://magic-traffic-software.com

Take care - your friend Jennifer

Anoniem zei

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your mifano8.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com