donderdag 20 september 2012

Eerste topper voor 't Achtste


Na drie wedstrijden staan de strijders van Mifano 8 fier bovenaan in de competitie. Negen punten werden er in de afgelopen drie weken bij elkaar gevoetbald en het doelsaldo van 16 goals voor en 4 tegen mag geweldig genoemd worden. Komende zondag gaat 't Achtste proberen om voor de tweede keer de koppositie met succes te verdedigen. Een gemakkelijke klus gaat dit zeker niet worden, want de uitwedstrijd tegen Helmondia 5 mag met recht een topper worden genoemd.



De Tegenstander

Helmondia 5 is een oude bekende voor 't Achtste. Ook vorig jaar stonden er twee confrontaties met deze ploeg op het programma en die verliepen voor de Mierlonaren met wisselend succes. Thuis gingen we met 0-5 de boot in en uit ontsnapten we door een geweldige comeback te realiseren. Een kwartier voor tijd stond er nog een 5-2 tussenstand op het bord, maar door drie late treffers werd de nederlaag uiteindelijk voorkomen. Dat gelijke spel is overigens één van de redenen waarom deze ploeg na de laatste wedstrijd van de competitie niet bovenaan stond. De Helmonders eindigden namelijk tweede op slechts een punt van kampioen Bruheze 6. Dit jaar is de tegenstander van zondag goed uit de startblokken geschoten. In de openingswedstrijd werd SV Brandevoort 2 met 0-6 opgerold en een week later werd Someren 10 met 3-0 naar huis gestuurd. Afgelopen zondag stond het duel met SJVV 7 op het programma, maar die clash werd uitgesteld. De positievellingen zullen beweren dat Helmondia nu uit het ritme is en de negatievellingen zullen menen dat ze extra rust hebben gehad en extra scherp zullen zijn. Feit is dat we met een ervaren tegenstander te maken krijgen, een opponent waartegen de algehele balans negatief is.


't Achtste

In de wedstrijd tegen Someren moest er geïmproviseerd worden vanwege een aantal afwezigen. Uiteindelijk werd de zege binnengehaald, maar echt makkelijk ging dit niet. De wedstrijd van zondag lijkt ook bij de mannen van 't Achtste in de hoofden te zitten, want geen enkel lid heeft het idee gekregen om zichzelf af te melden voor deze kraker. Dit wil dus zeggen dat we met een voltallige selectie (geblesseerden Rob de Vries en Frank Taal nagelaten) af gaan reizen naar sportpark De Braak. Trainer André van Gogh zal dus veel kunnen wisselen, wat wellicht voordeel op kan leveren. Wiebe Rombout kampt nog met een lichte blessure, maar verwacht wordt dat de vleugelspeler zich zondag 'gewoon' bij het team zal voegen.



Selectie Mifano 8 voor het duel met Helmondia 5 (aftrap 11.00 uur):

Marc Maas, Michiel Jegerings, Dirk Bastiaans, Maarten Borst, Bastiaan Hemmes, Rob van Dun, Niels van de Sande, Eelco Vliek, Paul van Gogh, Bart Joosen, Thijs van Weert, Sander Billekens, Piet Peters, Chris Bastiaans, Jurrie Verbunt, Bram Scheefhals en Wiebe Rombout

1 opmerking:

Anoniem zei

No matter the shape, paper lanterns range in size from just a couple of inches across to a foot
or more in diameter. When you have older children, I’m confident they are going to really like applying the stickers themselves, so you won’t even have
to break a sweat. As utilizing sports stickers to decorate the wall is hassle-free, you may
invest an afternoon to create some adjust of your son"s room.

Feel free to surf to my page :: www.roomdecorationideas.org